Sogneudflugt 2016

Skøn tur til Skanderbort med besøg på Frijsenborg slotskro og i slotsparken.

Se billeder her

Årets sogneudflugt gik til Gråsten og Kruså: Slot, solskin, kirke og kobberkander.

Se billeder fra turen her

Sogneudflugten 2012

Årets sogneudflugt gik til Sønderjylland. Se billederne her.

Indsættelse af Dorte Volck Paulsen

Søndag den 8. januar 2012 blev Dorte Volck Paulsen indsat som sognepræst i Bredsten Kirke. Du kan se billederne fra den festlige dag her.

Sogneudflugt 2011

Sogneudflugten 2011 gik til Energimuseet i Tange. På vej derop nød vi rundstykkerne ved Hampen Sø. Se billederne her.

Sogneudflugt 2010

Sogneudflugten 2010 gik til Varde. Se billederne her.

Sogneudflugt 2009

I 2009 besøgte vi Vestfyn på årets sogneudflugt. Se billederne her.

Ny hjemmeside pr. 1. januar 2020

Kære alle

Vi er ved at opbygge en ny hjemmeside, som går i luften 1. januar 2020. Den nuværende hjemmeside vil derfor ikke blive opdateret så hyppigt som ellers. Alle relevante informationer om arrangementer kan findes i sognebladet samt Facebook. Vi håber på jeres forståelse.

Sikker mail

Som noget nyt kan du sende mails med personfølsomme oplysninger til os, hvis du trykker på nedenstående link, og logger ind med nem-id. Hvis du har brug for vejledning, kan du ringe til vores præstesekretær tirsdage og torsdage i tidsrummet 10.00-12.30 på tlf. 75 88 10 08.