Vores kirkesølv i Bredsten kirke

Kirkesølvet består af 1. kalk(det store bæger som præsten har vin i) og 2. disk (den lille tallerken med de hvide oblater på) og 3.oblatæsken.

Kalken har et mesterstempel  i bunden: ”INGERSLEV” og bystempel ”WEILE”. Dette betyder, at kalken er udført af: HANS PETER SERVERIN INGERSLEV, der er født 1803 i Grenå og  udlært i 1823 i Århus. Han arbejder  i 1834 som svend i Vejle, men får borgerskab i Vejle d.16.juli  1834. Han var guldsmed i Nørregade 30 i Vejle og han omtales i 1870 endnu i Vejle. Han dør i Ribe 1891 som ugift og han har også udført disken og oblatæsken. Kirkesølvet i Bredsten er anslået til at være fremstillet omkring år 1835.

Ny hjemmeside pr. 1. januar 2020

Kære alle

Vi er ved at opbygge en ny hjemmeside, som går i luften 1. januar 2020. Den nuværende hjemmeside vil derfor ikke blive opdateret så hyppigt som ellers. Alle relevante informationer om arrangementer kan findes i sognebladet samt Facebook. Vi håber på jeres forståelse.

Sikker mail

Som noget nyt kan du sende mails med personfølsomme oplysninger til os, hvis du trykker på nedenstående link, og logger ind med nem-id. Hvis du har brug for vejledning, kan du ringe til vores præstesekretær tirsdage og torsdage i tidsrummet 10.00-12.30 på tlf. 75 88 10 08.