Bredsten kirke

Bredsten Kirke blev bygget omkring år 1200. Den blev oprindeligt opført i romansk rundbuestil med kor og skib af bl.a. munkesten og frådsten.

Kirken blev gennemgribende ombygget i 1738, hvor den fik sit nuværende barokpræg.

Fra 1. dec.2013  vil kirken i vinterhalvåret være åbent tirsdag-fredag fra kl. 9-14.00 og i sommerhalvåret fra 9-15.00. Nyd rummet og lad tankerne flyve - eller gå på opdagelse i bibelens eller salmebogens tekster.

Ny hjemmeside pr. 1. januar 2020

Kære alle

Vi er ved at opbygge en ny hjemmeside, som går i luften 1. januar 2020. Den nuværende hjemmeside vil derfor ikke blive opdateret så hyppigt som ellers. Alle relevante informationer om arrangementer kan findes i sognebladet samt Facebook. Vi håber på jeres forståelse.

Sikker mail

Som noget nyt kan du sende mails med personfølsomme oplysninger til os, hvis du trykker på nedenstående link, og logger ind med nem-id. Hvis du har brug for vejledning, kan du ringe til vores præstesekretær tirsdage og torsdage i tidsrummet 10.00-12.30 på tlf. 75 88 10 08.