Begravelse/Bisættelse

Husk at rette henvendelse til graverkontoret angående evt. udvælgelse af gravsted. Se mere information om de forskellige gravstedsvalg og takster i menuen til venstre.

------------------------------------------

Ønsker man kirken pyntet, kan det oplyses, at der er 24 bænkevaser. Der er desuden 2 altervaser, som mange også ønsker at købe blomster til, for at det matcher med blomsterne i bænkevaserne.

Det er også muligt at bruge levende lys i bænkevaserne. Vi har 12 vaser beregnet til fyrfadslys, og man kan så evt. veksle mellem lys og blomster i vaserne.

Efter begravelseshandlingen har fundet sted, tager kirkegårdspersonalet kortene fra blomsterbuketterne, og giver dem videre til de pårørende.

Angående jordbegravelse går der fra begravelsen har fundet sted, til graven er kastet, ca. 2 timer.

Kirkegårdspersonalet lægger blomsterne fra kirken tilrette på gravstedet.

--------------------------------------------------------------------------------

Se kontakt oplysninger i menuen til venstre.

Del dette: